06/07/2018: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας 25 με 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η αξιολόγηση των κανονισμών Ασφάλειας Εδάφους / Πτήσεων και Εγκαταστάσεων για το πρόγραμμα αναβάθμισης των Ρ-3Β από κλιμάκιο του DCMA / AOI team με την παρουσία και των εκπροσώπων της Lockheed Martin για το πρόγραμμα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η αξιολόγηση είχε πεδίο εφαρμογής και στις περισσότερες Υποστηρικτικές δραστηριότητες της Εταιρείας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αυτής, τα οποία και ανακοινώθηκαν παρουσία μελών της Διοίκησης, η εταιρεία ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις λαμβάνοντας σύμφωνα με το σύστημα του DCMA «Earned Low Risk (Green) Rating» ενώ ο επικεφαλής του ΑΟΙ team δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε την έκφραση «This type of rating is very rare even at facilities with a long history of DCMA oversight».

Η Διοίκηση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους όσους συνεργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση της αξιολόγησης.

Τα ανωτέρω επιτεύγματα αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε πρόσφατα κακόβουλα και ανυπόστατα δημοσιεύματα για τα οποία η εταιρεία προέβη σε επίδοση Εξώδικης Διαμαρτυρίας.