Έδρα Εταιρείας

Πύργος Αθηνών, Λεωφ. Μεσογείων 2-4, T.K. 11527, Αθήνα
Τηλ. Κέντρο: 210-77.99.622, Fax: 210-77.97.670

Εργοστάσιο

Ταχ. Θυρίδα 23, Τ.Κ. 320 09, Σχηματάρι Βοιωτίας
Τηλ. Κέντρο: 22620-5.2000 - Fax: 22620-5.2170

Email Επικοινωνίας

Εμπορικό : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκπαιδευτικό Κέντρο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαγωνισμοί : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ανθρώπινο Δυναμικό : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαχειριστής ιστοσελίδας :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οδηγίες πρόσβασης στην ΕΑΒ

map-elΚατεβάστε τις οδηγίες πρόσβασης σε pdf.

Στείλτε το μήνυμά σας!
Μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.
Παρακαλώ, δώστε το όνομά σας!
Παρακαλώ, δώστε το email σας!
Παρακαλώ, δώστε το τηλέφωνό σας!
Παρακαλώ, περιγράψτε το θέμα σας!